| Nisan 25, 2008, 09:49:26 ÖS |
|
|
walla ben anlamam format falan atmasını pc deki herşeyi bile silebilirim ;)
ozgin çok kolay aslında takacan cd yi yükleyecen açıldığında bilgisayr da hiçbirşeyu kalamayacak hepsi silinecek tertemiz ;D :) yaa süper tam benlik bişey aslında ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 25, 2008, 09:50:21 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ama bir daha bir sürü şey yüklemek var
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 29, 2008, 09:35:44 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
ya format atmak program kurmaktan daha basıt sadece hangı suruc u nu seçmen gerektıgını bıl yeter onn harıcınde zaten sana secenkeler en altta sol da verılıyor format atmayaı bana kımse öğretmedı biraz mantıl yurutmerk yeterlı oluyor
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 29, 2008, 01:29:19 ÖS |
|
SaFKaN
|
hehehe bunu beceremediğime göre ben biraz mantıksız oluyorum galiba :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ark bana yardımcı olurmusunu? Dosyasi, ark bana yardımcı olurmusunu? Belgesi, ark bana yardımcı olurmusunu? Programi, ark bana yardımcı olurmusunu? Oyunlari, ark bana yardımcı olurmusunu? Download, ark bana yardımcı olurmusunu? Resimleri, ark bana yardımcı olurmusunu? Hikayeleri, ark bana yardımcı olurmusunu? Haberleri, ark bana yardımcı olurmusunu? Indir,
ark bana yardımcı olurmusunu? Yükle, ark bana yardımcı olurmusunu? Videosu, ark bana yardımcı olurmusunu? Arsivi, ark bana yardımcı olurmusunu? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ark bana yardımcı olurmusunu?, Paylasim, Oyun, Torrent,ark bana yardımcı olurmusunu?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ark bana yardımcı olurmusunu?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ark bana yardımcı olurmusunu?
|
Yükleniyor...
| | | |