| Nisan 24, 2008, 09:55:56 ÖS |
|
|
yaa ben e-kartları eklerken çok büyük ve sayfaya sığmıyor :( bunları küçültebilmenin bir yolu varmı ??? şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:05:45 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bununla ilgili bir program var
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:07:47 ÖS |
|
SaFKaN
|
hımm eğer benim pc yüklemem gereken bir program mı? pc sorun var hiç birşey yükleyemiyorum :(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:39:12 ÖS |
|
bysessiz19
|
bu program iişini görür herhalde boyutlarını ufaltmana yarayan bir program indir Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:41:42 ÖS |
|
SaFKaN
|
:( sağol indirdim ama açılmıyor... yani benim pc deki sorundan dolayı açılmıyor malesef :(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:43:53 ÖS |
|
bysessiz19
|
format at ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:44:58 ÖS |
|
SaFKaN
|
benmi atcam formatı :D ben ne anlarım format atmaktan ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 11:12:10 ÖS |
|
bαL10cuк
|
basit aslında bende yarın format atcam :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 24, 2008, 11:13:39 ÖS |
|
SaFKaN
|
walla ben anlamam format falan atmasını pc deki herşeyi bile silebilirim ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 11:15:26 ÖS |
|
bαL10cuк
|
format atmadanda çözüm olmaz :P ::)
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 24, 2008, 11:19:16 ÖS |
|
SaFKaN
|
eft atılması lasımmmm :) abicim nerdesin sen yaa gel bi el at şu bilg sen el atmazsan ben bilg atacam :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 11:25:56 ÖS |
|
bαL10cuк
|
abin mi var ???
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 24, 2008, 11:27:50 ÖS |
|
SaFKaN
|
fatcil yani ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 25, 2008, 10:09:50 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
anladım:)
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 25, 2008, 09:26:47 ÖS |
|
bysessiz19
|
walla ben anlamam format falan atmasını pc deki herşeyi bile silebilirim ;)
ozgin çok kolay aslında takacan cd yi yükleyecen açıldığında bilgisayr da hiçbirşeyu kalamayacak hepsi silinecek tertemiz ;D :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ark bana yardımcı olurmusunu? Dosyasi, ark bana yardımcı olurmusunu? Belgesi, ark bana yardımcı olurmusunu? Programi, ark bana yardımcı olurmusunu? Oyunlari, ark bana yardımcı olurmusunu? Download, ark bana yardımcı olurmusunu? Resimleri, ark bana yardımcı olurmusunu? Hikayeleri, ark bana yardımcı olurmusunu? Haberleri, ark bana yardımcı olurmusunu? Indir,
ark bana yardımcı olurmusunu? Yükle, ark bana yardımcı olurmusunu? Videosu, ark bana yardımcı olurmusunu? Arsivi, ark bana yardımcı olurmusunu? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ark bana yardımcı olurmusunu?, Paylasim, Oyun, Torrent,ark bana yardımcı olurmusunu?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ark bana yardımcı olurmusunu?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ark bana yardımcı olurmusunu?
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |