| Eylül 05, 2007, 11:12:38 ÖS |
|
|
 |
|
|
-Houston teknik bir sorun oluştu mekikte -Gene noldu Allahım yarabbim -Zıçtık -Ney? dediğiniz tam anlaşılmadı apollo13 -Tuvaletler çalışmıyor a....koy.m
-Houston houston -Sizi dinliyoruz Apollo13 -Hiç ordamısınız diye kontrol edim dedim nolur nolmaz.
-Houston houston ana motorun kevüzzümünde sorun var -hıı??? -Zıtttttttttt borussia dortmund...
-Apollo13 apollo 13 -Apollo13 dinlemede -Üzüntülü bir haberimiz var dönüş yörüngenizi verecek bilgisayarda windows çöktü -Bill Gates'in annesinin ev adresini yakınlarımıza ilet houston
-Apollo13 marsta sarı bir sıvı bulmuştur -Nasıl yani? -Yanlış alarm Amstrong'un terbiyesizliğiymiş.
-Apollo13 houstondan istek parça biz heybelide her gece mehtaba çıkardık -Yazık.! Uzayın atmosferine vücutları alışamadı
-Houston mısın nesin bak bir! -Kimsiniz siz -Apollo13 elimizde cash 100 milyon dolar getirmesseniz yakarıs bu gezegeni yakarıs -Yakmassan adam değilsin zaten
-Houston -Dinlemedeyiz -Seni seviyorum -hönk?!
-Houston Leeds united-brescia maçı kaç kaç iddaa oynattıydıkta gece? -hönk?!
-Houston -Dinlemedeyiz apollo -kulağınızı dayayın hoparlöre amstrongun bir msjı var -zooorrtttttt... Selametle houston
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Apollo13-Houston dialogları Dosyasi, Apollo13-Houston dialogları Belgesi, Apollo13-Houston dialogları Programi, Apollo13-Houston dialogları Oyunlari, Apollo13-Houston dialogları Download, Apollo13-Houston dialogları Resimleri, Apollo13-Houston dialogları Hikayeleri, Apollo13-Houston dialogları Haberleri, Apollo13-Houston dialogları Indir,
Apollo13-Houston dialogları Yükle, Apollo13-Houston dialogları Videosu, Apollo13-Houston dialogları Arsivi, Apollo13-Houston dialogları Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Apollo13-Houston dialogları , Paylasim, Oyun, Torrent,Apollo13-Houston dialogları , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Apollo13-Houston dialogları , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Apollo13-Houston dialogları
|
Yükleniyor...
|