• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 288 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?...  (Okunma Sayısı 288 defa)
Temmuz 10, 2008, 10:51:54 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ellerime baktım…
Hala yumuşak ve kar beyazı… Ne değişmişti… Annem ellerime dokunup derdi;
—ellerine dokununca yüreğini görüyorum yumuşacık bir kalp her sabah kendini yenileyen beyaz yağmurlarda yıkanan bir masumluk…
Söylesene annem ne değişti… Sen diyordun yüreği güzel olanlar mutlu yaşarlar diye… Ne değişti hayatımda.

Mutlu değilim be annem! …
Her gece yıldızları yorgan gibi üstüme örtüp gecenin soğuk sularında boğuluyorum…
Haberin var mı senin?
Alfabemi değiştirdim ben bütün tapularımı yıkarak. Artık sesli harflerim yok benim. Anlamsız nedensiz, öksüz, kendi kendine küsmüş harflerim var. Birde hastalıklı noktalama işaretlerim…

Duydun mu annem beni?
Notasız, umutsuz müzikler dinliyorum. Ruhum rahatsız olmuş dünyanın satılık müziklerinden; … Yasakladı notalı, umutlu, anlamlı müzikleri…
Birde ağıtları dinler oldum…

Annem yüreğim yanıyor!
Mevsimlerimi yakıyorum her gece ruhumun ağlayışına. Ne kış var hayatımda ne de yaz… Öyle soğuk, öyle boğuk… Gülüşlerimi anlamlı cümlelerimle yolcu ettim. Sevinçlerim arkalarından ağıt yaktılar…

Ağlama ne olur annem yakma canımı
Gözyaşlarımı yalnızlığıma bağışladım… Ağlayamam da seninle.

Annem bir avuç sevgiye ihtiyacım var.
Yarım kalmış öykülerden geldim. Kapısı kapalı masallarda yaşadım
Bu gece ellerini saçlarımda gezdirir misin? Bu gece, bu gece kollarında uyuyabilir miyim?
Annem sensiz hayati hic düsünemiyorum

Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim?
Çok yara aldım Annem…

^^AlınTı^^

Google Words: Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Dosyasi, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Belgesi, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Programi, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Oyunlari, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Download, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Resimleri, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Hikayeleri, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Haberleri, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Indir, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Yükle, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Videosu, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Arsivi, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... , Paylasim, Oyun, Torrent,Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?... , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Annem! Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim?...

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS