| Haziran 19, 2009, 04:19:45 ÖS |
|
|
akar sular bile bir kere geçer köprünün altında ----------------------geçme yeter
gülümserim sarı yaprak halinde gülümse bağ bahceye --------------------------------bürünerek
gülü dalında, damlayı denizde acıyı tadında --------------------bırakmak gerek
üzülme bahtım karaymış diye ne bahtlar gördüm sefil -------------------kahretme geçer...
sen savaşlarımda yorgun başımı koyduğum sulh yanımsın -------------mevzilerde alıp götüren
gözlerinde geçen hangi uçaktır hangi gemi limanlarıma getiren ----düşünmen gerek---
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Anlaman Gerek Dosyasi, Anlaman Gerek Belgesi, Anlaman Gerek Programi, Anlaman Gerek Oyunlari, Anlaman Gerek Download, Anlaman Gerek Resimleri, Anlaman Gerek Hikayeleri, Anlaman Gerek Haberleri, Anlaman Gerek Indir,
Anlaman Gerek Yükle, Anlaman Gerek Videosu, Anlaman Gerek Arsivi, Anlaman Gerek Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Anlaman Gerek, Paylasim, Oyun, Torrent,Anlaman Gerek, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Anlaman Gerek, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Anlaman Gerek
|
Yükleniyor...
|