| Ocak 30, 2008, 10:20:53 ÖS |
|
|
Uzun Bir Süre Yokum Kardeşlerim..Hepinize Güzel paylasımlarınız adına Cok tşk ederim..ve Aynı kalitede paylaşımlarınızın devamını + Gelene kadar kendinize iyi bakmanızı Temenni ederim.. Allaha emanetsiniz kardeşlerim.. Onur GökÇeL = SeNi_üZeRLeR
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:21:37 ÖS |
|
fatcil
|
hayırdır kardeş nereye ????????????????????????????????
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:29:00 ÖS |
|
seni_uzerler
|
Kardeşim Moralim cok bozuk.. Hayatımı biraz şekillendirip öle geri dönmem lağzım..net Bitti benim için uzun bir süre.. Dönüşüm Muhteşem olacak :) Kendine cok iyi bak kardeşim benim.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:33:46 ÖS |
|
bysessiz19
|
sende kardeşimm allaha emanet ol ama kapmız her zmana sana açık unutma bizleri, döndüğünde hine bekleriz k i b
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:43:03 ÖS |
|
bαL10cuк
|
güle güle seni_üzerler qapımız sana hep açıq bunu unutma .........Güzel paylaşımlarını yeniden beqliyoruz
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 30, 2008, 11:14:46 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Kendine iyi bak Onur abi özletme kendini HOşÇakAl....
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 31, 2008, 01:48:05 ÖÖ |
|
fatcil
|
Allaha emanet ol Tekrar bekliyoruz burada bir ailen olduğunu unutma
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 31, 2008, 01:23:45 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
DefoL ;D saka saka onur kıb aeo kardesm cok bekletme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: AllahaısmarLadık.. Dosyasi, AllahaısmarLadık.. Belgesi, AllahaısmarLadık.. Programi, AllahaısmarLadık.. Oyunlari, AllahaısmarLadık.. Download, AllahaısmarLadık.. Resimleri, AllahaısmarLadık.. Hikayeleri, AllahaısmarLadık.. Haberleri, AllahaısmarLadık.. Indir,
AllahaısmarLadık.. Yükle, AllahaısmarLadık.. Videosu, AllahaısmarLadık.. Arsivi, AllahaısmarLadık.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
AllahaısmarLadık.., Paylasim, Oyun, Torrent,AllahaısmarLadık.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, AllahaısmarLadık.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, AllahaısmarLadık..
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |