| Kasım 13, 2011, 11:10:13 ÖS |
|
|
 |
|
|
Üzülmeye değmez, Bırakıp gidenin de gidip gelmeyenin de canı cehenneme 'Canan Tan'
Bir defa affeden aşık artık durmadan affetmeye mahkumdur
'Yakup Kadri Karaosmanoğlu - sodom ve gomore''
Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor. Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini.. 'Nazım Hikmet Ran'
Seni Seviyorum deme 'SEV' Küçük İskender
Gittiğim eğer bensem Söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten Ben yine bende Bittim ' Nazım Hikmet'
Bende sana yetecek kadar ben kalmadı
' Yılmaz Erdoğan '
Geleceğim bekle dedi Ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi ' Özdemir Asaf'
Nasıl Bittiyse bundan öncekiler Bu da biter Bite bite sonunda ben de biterim olur biter.!
'Aziz Nesin'
şimdi söndü ışık.. sustu dudağımda sen çalan ıslık.. sen dünya ahiret ''acımsın'' artık..
Emre Gökçe
''Çok konuşuyorum kendimle bugünlerde. Ne yapayım? Başkalarının sohbetinden hoşlanmaz oldum.'' Oğuz atay
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer CAN YÜCEL
'Ne tuhaf! O öldü ama hala yaşıyor. Bense her gün yeniden ölmekteyim' Elif Şafak - aşk
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: aLıntıLardan.. Dosyasi, aLıntıLardan.. Belgesi, aLıntıLardan.. Programi, aLıntıLardan.. Oyunlari, aLıntıLardan.. Download, aLıntıLardan.. Resimleri, aLıntıLardan.. Hikayeleri, aLıntıLardan.. Haberleri, aLıntıLardan.. Indir,
aLıntıLardan.. Yükle, aLıntıLardan.. Videosu, aLıntıLardan.. Arsivi, aLıntıLardan.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
aLıntıLardan.., Paylasim, Oyun, Torrent,aLıntıLardan.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, aLıntıLardan.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, aLıntıLardan..
|
Yükleniyor...
|