• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 295 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı  (Okunma Sayısı 295 defa)
Ocak 18, 2009, 02:24:32 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı

Yurdun dör bir yanında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı protesto edilip yardım kampanyaları düzenlenirken, Kocaeli'nin yeni ilçelerinden Kartepe'de de AK parti Kadın Kolları'nın düzenlediği kampanya bir anda oyun havalı göbekli eğlenceye dönüştü. Yardım organizasyonuna katılanlar çalınan müzik eşliğinde göbek atıp eğlendi.

AK parti Kartepe Kadın Kolları'nın düzenlediği giriş ücretinin 15 TL olduğu etkinlik, İzmit'teki Mevlana Kültür merkezi'nde yapıldı. Yemek şeklindeki etkinlikte elde edilecek tüm gelirin Filistinlilere yardım olarak gönderileceği bildirildi.

AK parti Kartepe KAdın Kolları Başkanı Sevim Balaban'ın organize ettiği yemekte çalan müzik eşliğinde gecenin amacı unutuldu ve türbanlı genç kız ve kadınlar göbek atıp eğlendi.

MİLLİYET

Google Words: AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Dosyasi, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Belgesi, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Programi, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Oyunlari, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Download, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Resimleri, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Hikayeleri, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Haberleri, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Indir, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Yükle, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Videosu, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Arsivi, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı, Paylasim, Oyun, Torrent,AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, AKP'li kadınlar Filistin'e böyle yardım topladı

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS