+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
 AKP Binasına Bomba 3 yaralı 15 Ağustos 2008

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
 AKP Binasına Bomba 3 yaralı 15 Ağustos 2008
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: AKP Binasına Bomba 3 yaralı 15 Ağustos 2008  (Okunma Sayısı 20 defa)
Prenses
*

Üye Grubu : Hero Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Üye No : 187
Mesaj Sayisi : 3073
Rep Gücü : Karma: 74
Kisisel Mesaj : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Ağustos 15, 2008, 01:20:41 ÖS »

Yüksekova'da patlama: 3 yaralı 15 Ağustos 2008

DHA

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde, AKP İlçe teşkilatının bulunduğu binanın merdivenlerine konulan bomba, saat 22.10 sıralarında patladı.

Olay sırasında biri çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılar, Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hükümet Konağı karşısındaki Cengiz Topel Caddesi üzerindeki AKP İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binanın merdiven boşluğuna kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yerleştirilen bomba, dün saat 22.10'de patladı.

Patlamanın şiddetiyle binada hasar meydana gelirken yakınındaki diğer işyerlerinin de camları kırıldı. İlçede geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Ardından polis, havaya ateş açarak bina önünde toplanan kalabalığı dağıttı.PKK bölücü terör örgütünün kuruluş yıldönümü nedeniyle polis, patlamadan sonra geniş güvenlik önlemlerini arttırarak kentin giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı.

Öte yandan bugün Hakkari'de çıkan olaylarda ise, bir grup eylemci polis panzerlerini taşladı.

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags