|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
 |
« : Mayıs 13, 2008, 04:04:43 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A
7/24 Online
Mesaj Sayisi: N/A

|
|
|
Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben 
Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum  |
|
LoVe FiSt
Prenses
Üye Grubu : Hero Member
Kayit Tarihi : Ağustos 27, 2007, 11:37:14 ÖÖ
Üye No : 3
Mesaj Sayisi : 2336
Rep Gücü : Karma: 68
Kisisel Mesaj : RoCK
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2008, 06:03:36 ÖS » |
|
bence bu karikatürlerin kadınların bela olması ile alakası yokss hem ne alıp veremediğiniz var biz kadınlarla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2008, 08:13:42 ÖS » |
|
valla hep sorun olurlar alısverıste yemekte gezmekte yani hep sorun hep sorun iste tatlı diye katlanıyor gonul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoVe FiSt
Prenses
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2008, 09:07:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prenses
Üye Grubu : Sr. Member
Yas : 23
Kayit Tarihi : Eylül 16, 2007, 02:32:19 ÖÖ
Üye No : 64
Mesaj Sayisi : 438
Rep Gücü : Karma: 4
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2008, 11:03:48 ÖÖ » |
|
ne demek hep sorun oluyolar yaaa siz erkekler hiç sorun olmuyorsunuz sankii neden hep suçlu sorunlu bayanlar oluyo anlamıyorum siz önce kendinize bakın  öle deilmi bayanlarrrr
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2008, 11:34:36 ÖÖ » |
|
 Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: | | ne demek hep sorun oluyolar yaaa siz erkekler hiç sorun olmuyorsunuz sankii neden hep suçlu sorunlu bayanlar oluyo anlamıyorum siz önce kendinize bakın öle deilmi bayanlarrrr
| |  Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: |  ah ah NeDiyeM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prenses
Üye Grubu : Sr. Member
Yas : 23
Kayit Tarihi : Eylül 16, 2007, 02:32:19 ÖÖ
Üye No : 64
Mesaj Sayisi : 438
Rep Gücü : Karma: 4
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2008, 12:12:26 ÖS » |
|
 Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | skandal_cocuq tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | | ne demek hep sorun oluyolar yaaa siz erkekler hiç sorun olmuyorsunuz sankii neden hep suçlu sorunlu bayanlar oluyo anlamıyorum siz önce kendinize bakın öle deilmi bayanlarrrr
| |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |
ah ah NeDiyeM 
| |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |
demek istediğin bişey varsa söle yani 
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
|
LoVe FiSt
Prenses
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2008, 06:36:55 ÖS » |
|
 Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: | | ne demek hep sorun oluyolar yaaa siz erkekler hiç sorun olmuyorsunuz sankii neden hep suçlu sorunlu bayanlar oluyo anlamıyorum siz önce kendinize bakın öle deilmi bayanlarrrr
| |  Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: |
öyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2008, 06:54:14 ÖS » |
|
 Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | skandal_cocuq tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | | ne demek hep sorun oluyolar yaaa siz erkekler hiç sorun olmuyorsunuz sankii neden hep suçlu sorunlu bayanlar oluyo anlamıyorum siz önce kendinize bakın öle deilmi bayanlarrrr
| |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |
neSe SonRa deRim 
ah ah NeDiyeM 
| |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |
demek istediğin bişey varsa söle yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Moderatör
Üye Grubu : Newbie
Kayit Tarihi : Nisan 20, 2008, 02:07:53 ÖÖ
Üye No : 194
Mesaj Sayisi : 23
Rep Gücü : Karma: 2
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2008, 07:02:09 ÖS » |
|
bence bi kadın olmadan erkek yapamaz ama kadınlar erkeksiz yapabilir.ne demişler yuvayı dişi kuş yapar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoVe FiSt
Prenses
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2008, 08:48:52 ÖS » |
|
 Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | selin tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: | | bence bi kadın olmadan erkek yapamaz ama kadınlar erkeksiz yapabilir.ne demişler yuvayı dişi kuş yapar 
| |  Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: | 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2008, 05:11:55 ÖÖ » |
|
 Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | Alinti: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | selin tarafindan gönderildi. |  Ah kaDınLaR (: Ah kaDınLaR (: | |  Ah kaDınLaR (: | | bence bi kadın olmadan erkek yapamaz ama kadınlar erkeksiz yapabilir.ne demişler yuvayı dişi kuş yapar 
| |
| | |