| Aralık 30, 2007, 05:13:20 ÖS |
|
|
GERÇEKTEN GÜZEL MAKINAYA BENZİYOR AMA TABUTUN İÇİNDE OLMASI BİRAzz tuhaf olmus :o :o
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Aralık 31, 2007, 10:35:26 ÖS |
|
Dark_AngeL
|
Yaaa..ben admin değilim ama ben de istiyorum hem de siyah olsun..adım zaten vampire çıkmış..asıl bana vermeniz gerek..hehehehe.. :D
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 31, 2007, 11:51:43 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
valla ne o yani xp olsun yok mac apple olsun ben ole ıstemem hardısk bol olsun ki hurilerin resimlerini anca yuklerım malum cok guzelller ya oyuzden resımlerın ebatı yuksek olur 1 resım en az 1 gb olur sanırım
celeron 3.00 GHz 10 MB RAM 99999999999999 GB HDD (SAMSUNG ) - (MAXTOR
256 MB WinFast A340 17" COMPAQ 5+1 Creative Bluetooth HP 3745 Printer A4 Tech Klavye Maus Inca ADSL Ethernet Router (4 Port) LG Combo RW DVD Philips DROM Pegasus 1.3 CamSet
yeterli hardısk bolsun da ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 19, 2008, 04:08:08 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
Herkes istediğine Göre Bende Bİtane SarıLarcivert Alıyım ZAhmet olmazsa:):):)Ama Admin Deilim :):):) admin olma sarı lacivert istedin ya bu bile yeter kardeşim. fenerbahçemize canımız feda
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 20, 2008, 02:32:30 ÖÖ Gönderen: fatcil »
|
|
|
|
|
Google Words: Adminlere özel !!! :-) Dosyasi, Adminlere özel !!! :-) Belgesi, Adminlere özel !!! :-) Programi, Adminlere özel !!! :-) Oyunlari, Adminlere özel !!! :-) Download, Adminlere özel !!! :-) Resimleri, Adminlere özel !!! :-) Hikayeleri, Adminlere özel !!! :-) Haberleri, Adminlere özel !!! :-) Indir,
Adminlere özel !!! :-) Yükle, Adminlere özel !!! :-) Videosu, Adminlere özel !!! :-) Arsivi, Adminlere özel !!! :-) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Adminlere özel !!! :-), Paylasim, Oyun, Torrent,Adminlere özel !!! :-), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Adminlere özel !!! :-), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Adminlere özel !!! :-)
|
Yükleniyor...
| | | |