| Mayıs 07, 2008, 08:37:03 ÖS |
|
|
Admın arkadaslarımızdan bırı forum bakımı ayarlarını kurcalamıs yada bıseler yapmak ıstemıstır . Devamında ıse sıte ayarları BOZULMUSTUR. ve sıte CÖKMÜSTÜR 5 saatlık bakım emegı harcanmıs ve duzeltılmıstır bu tur seler kolay olmuyor arkadaslar. BEN ve BENIM GIBI dusunen admın arkadaslarımın daha duyarlı olmalarını rıca edıyorum. BENIM bırakın 1 saatlık zaman kaybını 1 dakıkalık zaman kaybına tahammulum yokur. Yanlıslık la gırılmıs olabılır yada bılmeyerek yapılmıs olabılır mı bılmıyorum ama bıldıgım tek bıse VAR
BILGINIZ OLMAYAN DEGERLERLE ILGILNIZ YOKSA DOKUNMAYIN
1 dakıkalık zaman kaybına tahammulum yok!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 07, 2008, 09:31:11 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eft site çöktü ve tekrar geri getirildi bilmeden ayarlar ile oynamayınız
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 12, 2008, 08:00:32 ÖS |
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
Admın arkadaslarımızdan bırı forum bakımı ayarlarını kurcalamıs yada bıseler yapmak ıstemıstır . Devamında ıse sıte ayarları BOZULMUSTUR. ve sıte CÖKMÜSTÜR 5 saatlık bakım emegı harcanmıs ve duzeltılmıstır bu tur seler kolay olmuyor arkadaslar. BEN ve BENIM GIBI dusunen admın arkadaslarımın daha duyarlı olmalarını rıca edıyorum. BENIM bırakın 1 saatlık zaman kaybını 1 dakıkalık zaman kaybına tahammulum yokur. Yanlıslık la gırılmıs olabılır yada bılmeyerek yapılmıs olabılır mı bılmıyorum ama bıldıgım tek bıse VAR
BILGINIZ OLMAYAN DEGERLERLE ILGILNIZ YOKSA DOKUNMAYIN
1 dakıkalık zaman kaybına tahammulum yok!!
himmm daikik adamsın falla ben oynamdım iyikide yokmusum ozman yoksa ihale qene bana kalırdı ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Dosyasi, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Belgesi, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Programi, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Oyunlari, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Download, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Resimleri, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Hikayeleri, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Haberleri, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Indir,
Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Yükle, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Videosu, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Arsivi, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz, Paylasim, Oyun, Torrent,Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Admın arkadaslara duyuru....LUTFEN okuyunuz
|
Yükleniyor...
| | |