| Eylül 01, 2007, 09:47:13 ÖÖ |
|
|
Uçurum çiçeğimsin koklayamadığım. Dağ başındaki gelinciğimsin ulaşamadığım. Kardelen çiçeğimsin bulamadıuğım. Mor sümbülerle adını yazdım...
Kır çiçeğisin üstüne basamadığım. Küstüm çiçeğimsin dokunamadığım. Kırmızı gülümsün kimseye sunamadığım. Mor sümbüllerle adını yazdım...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 01, 2007, 09:47:48 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
ADI SEVDAYMIŞ
Aklımdan çıkmaz gülmelerin Hep seninle dolu mutlu günlerim Haylini saklarım gözlerimde güzelim Adı sevdaymış bu çektiklerimin
Sabahları olmayan gecelerimin Sonu olmayan hayallerimin Sevgiye hasret yüreğimin Adı sevdaymış
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 09, 2011, 06:48:37 ÖS |
|
|
Google Words: Adını yazdım Dosyasi, Adını yazdım Belgesi, Adını yazdım Programi, Adını yazdım Oyunlari, Adını yazdım Download, Adını yazdım Resimleri, Adını yazdım Hikayeleri, Adını yazdım Haberleri, Adını yazdım Indir,
Adını yazdım Yükle, Adını yazdım Videosu, Adını yazdım Arsivi, Adını yazdım Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Adını yazdım , Paylasim, Oyun, Torrent,Adını yazdım , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Adını yazdım , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Adını yazdım
|
Yükleniyor...
| | |