| Şubat 12, 2012, 01:34:20 ÖÖ |
|
|
" Fatih Sultan Mehmed Han bir gün saraydan çıkıp atına bineceği sırada bir kalender(Gösterişsiz, sade yaşamaktan yana olan, alçak gönüllü kimse, gönül ehli) elindeki keşkülü uzatıp para istedi. Padişah, bir altın verdi.
Derviş : "Padişahım ben senin kardeşin olayım da bir altın veresin. İnsafa uyar mı?" dedi.
Fatih Sultan Mehmed Han: "Nereden benim kardeşim oluyorsunuz?" diye sordu.
Kalender: "Adem evladı değil miyiz ?" deyince de Sultan: "Hele şu altını al git. Eğer öteki kardeşlerimiz duyacak olursa hissene bu kadar da düşmez!" cevabını verdi
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Adem Evlatları Dosyasi, Adem Evlatları Belgesi, Adem Evlatları Programi, Adem Evlatları Oyunlari, Adem Evlatları Download, Adem Evlatları Resimleri, Adem Evlatları Hikayeleri, Adem Evlatları Haberleri, Adem Evlatları Indir,
Adem Evlatları Yükle, Adem Evlatları Videosu, Adem Evlatları Arsivi, Adem Evlatları Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Adem Evlatları, Paylasim, Oyun, Torrent,Adem Evlatları, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Adem Evlatları, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Adem Evlatları
|
Yükleniyor...
|