| Nisan 08, 2009, 05:17:15 ÖS |
|
|
 Bilgisayarın iç ve dış ana bileşenlerinin temelleri. Anakart, ekran kartı,işlemci,klavye,fare vs. vs. bileşenlerinin çalışma prensipleri Sandra,Tweak XP ve Power Toys gibi yazılımların demoları ve kullanım temelleri ve ileri seviye kullanıcılar için �Bilgisayar performansını arttıran ipuçları� Bilgisayar Bileşenlerinin sökülüp,takılmasının detaylı anlatıldığı video dersleri. BIOS ile ilgili temel bilgiler Takın CD�yi izleyin,dinleyin,öğrenin ve uygulayın.. Sonuçta öğrenin. Artık her problemde Tekniker gibi Duruma Müdahale Edebileceksiniz. Profesyonel Anlatımıyla Yayınlanmış en iyi Görsel Eğitim Setlerinden  
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 09, 2009, 12:08:38 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
elıne saglık kankı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 28, 2010, 08:26:54 ÖS |
|
medemede
|
ghghghg
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 23, 2010, 01:51:15 ÖS |
|
slymnglr
|
çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 06, 2011, 02:03:45 ÖÖ |
|
|
Google Words: A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Dosyasi, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Belgesi, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Programi, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Oyunlari, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Download, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Resimleri, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Hikayeleri, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Haberleri, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Indir,
A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Yükle, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Videosu, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Arsivi, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi , Paylasim, Oyun, Torrent,A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, A'dan - Z'ye Donanım ve Teknik Servis Eğitimi
|
Yükleniyor...
| | | | |