| Eylül 01, 2007, 09:43:18 ÖÖ |
|
|
Çalıyor zilim, alacaklım kapıda, Açmıyorum, çünkü alacak seni benden. Sende biliyorsun, kapımı çalan delicesine, Adını duydukça delirdiğim, acı ayrılık...
Ben gitsin diye beklerken, O daha da yaklaşıyor bana. Ve hazırlanıyor tüm engelleri yıkmaya, Adını duydukça delirdiğim, acı ayrılık...
Ayrılacağımı düşündükçe senden, Kaynar sular boşalıyor bedenime. Ağlıyorum gözlerimden kan gelene dek, Ve gitmesi için yalvarıyorum ayrılığa, Ama anlayışlı değil ayrılık, senin gibi...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Acı Ayrılık Dosyasi, Acı Ayrılık Belgesi, Acı Ayrılık Programi, Acı Ayrılık Oyunlari, Acı Ayrılık Download, Acı Ayrılık Resimleri, Acı Ayrılık Hikayeleri, Acı Ayrılık Haberleri, Acı Ayrılık Indir,
Acı Ayrılık Yükle, Acı Ayrılık Videosu, Acı Ayrılık Arsivi, Acı Ayrılık Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Acı Ayrılık , Paylasim, Oyun, Torrent,Acı Ayrılık , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Acı Ayrılık , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Acı Ayrılık
|
Yükleniyor...
|