• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 224 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak  (Okunma Sayısı 224 defa)
Aralık 25, 2011, 06:19:29 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4571
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Halinden yoksul olduğu anlaşılan bir adam, deniz kenarında oltayla balık tutuyordu. Tevafuken oradan geçmekte olan ülkenin padişahı bu gariban adamla ilgilendi ve ona, “Oltana ben burada iken ilk takılan şey ne olursa sana onun ağırlığınca altın vereceğim” dedi. Biraz sonra oltaya takıla takıla ortası delik bir kemik takıldı. Hükümdar balıkçıya, “Ne yapalım, rızkın bu kadar, oltana ağır bir şey takılmadı” diyerek alıp sarayına götürdü.

Saraya varınca adamlarına, balıkçıya elindeki kemiğin ağırlığınca altın vermelerini emretti Kemiği terazinin kefesine koydular, öbür kefesine de altın koymaya başladılar. Beş, on, yirmi, elli diyerek altınları koydular ama kemik yerinden oynamıyordu. Görünüşte dört beş altını zor tartar göründüğü halde, tahminlerin on misli üzerinde altın koydular kemik bana mısın demedi. Altını doldurmaya devam ettiler, terazinin kefesi doldu taştı ama kemik tarafı yerinden kımıldamıyordu. Bunda bir sır olduğunu anladılar. Bir bilgeyi çağırıp bu sırrın ne olduğunu sordular. Bilge kemiği eline alıp şöyle bir baktıktan sonra şu açıklamada bulundu:

“Bu kemik açgözlü bir insanın göz çukurudur. Siz bunu tartmak için bütün hazineyi koysanız yine yerinden oynamaz. Çünkü doymaz Ama bir avuç toprak bunu doyurur.”

Nitekim bir avuç toprak alıp terazinin kefesine koydu ve kemik yukarı kalkıverdi.

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM

Google Words: Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Dosyasi, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Belgesi, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Programi, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Oyunlari, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Download, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Resimleri, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Hikayeleri, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Haberleri, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Indir, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Yükle, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Videosu, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Arsivi, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak, Paylasim, Oyun, Torrent,Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Açgözlü İnsalar Ve Bir Avuç Toprak

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS