| Mart 30, 2008, 12:41:05 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2009, 11:52:36 ÖS Gönderen: LanedLymeLeqh »
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 01:55:55 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
hep te kızlar ağlıyoo ;D ne kadar duygusalsınz..ya da ağlamaya meyilli ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 30, 2008, 01:58:27 ÖÖ |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
hep te kızlar ağlıyoo ;D
canım çok istiyorsan erkekleride ağlatırız :D ;D ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 02:00:47 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
hep te kızlar ağlıyoo ;D
canım çok istiyorsan erkekleride ağlatırız :D ;D ;) başarabilirsen ağlat ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 30, 2008, 02:05:04 ÖÖ |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
hep te kızlar ağlıyoo ;D
canım çok istiyorsan erkekleride ağlatırız :D ;D ;) başarabilirsen ağlat ;D çokmu zor ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 02:09:09 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
hep te kızlar ağlıyoo ;D
canım çok istiyorsan erkekleride ağlatırız :D ;D ;) başarabilirsen ağlat ;D çokmu zor ;) kendi adıma konusursam cok zor 8) ama tabi herkes için garanti veremem ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 02:14:51 ÖÖ |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
erkeklerde ağlar yaa.... ;) kim demiş erkekler ağlamaz die :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 03, 2008, 12:18:30 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ağlar ağlar erkeklerde ağlar
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 05, 2009, 02:24:40 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 26, 2009, 08:33:55 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
hani aglamazdı 
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
|
Google Words: Ağlayan Avatarlar Dosyasi, Ağlayan Avatarlar Belgesi, Ağlayan Avatarlar Programi, Ağlayan Avatarlar Oyunlari, Ağlayan Avatarlar Download, Ağlayan Avatarlar Resimleri, Ağlayan Avatarlar Hikayeleri, Ağlayan Avatarlar Haberleri, Ağlayan Avatarlar Indir,
Ağlayan Avatarlar Yükle, Ağlayan Avatarlar Videosu, Ağlayan Avatarlar Arsivi, Ağlayan Avatarlar Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ağlayan Avatarlar, Paylasim, Oyun, Torrent,Ağlayan Avatarlar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ağlayan Avatarlar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ağlayan Avatarlar
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |