| Eylül 26, 2011, 09:13:26 ÖS |
|
|
 |
|
|
 Kaç gün oldu saymadım ama gittiğinde hava sıcaktı Ve benden başka sen dâhil her yer güllük gülistanlıktı. Şimdi kar dolu dışarısı Ve bana hayalimdeki masumiyetini hatırlatıyor pervazları bembeyaz kaplayışı. Üstünde siyah gömleğin vardı Ve ayıp olmasın diye belki de gözlerin hafif hüzünle baktı. Sanki “her şeyim” diyen sen değilmişsin gibi Gidiverdin hiçbir şey yokmuş gibi. Ne çok yaşanmışlık vardı oysa Ama hatır gönülde kar etmiyordu artık sana. Bir kahvenin bile kırk yıl hatırı vardı ama Ben bir kahve bile etmiyormuşum oysa! O dünyanın üstüme yıkıldığı andan Dünyanın tüm denizlerinde gemilerimin battığı zamandan Tek hatırladığım son defa bakışımdı saçlarına Zaten saçlarını bir başka severdim bilirsin ya Geçmişin güzellikleri uçuşuyor karmakarışık aklımda Mesela gece bilmem kaçta telefon ederdin ya Sesimi son defa duymadan hani uyuyamazdın ya Telefon demişken, hay! aksi şeytan bak şimdi ne geldi aklıma Hatırlar mısın gece gündüz attığın mesajlarda Üç kelimeden ikisinde en güzel sıfatları yakıştırırdın bana En büyük yazarın satırları En büyük şairinin mısraları Yavan üç beş kelimeden ibaret kalırdı Senin “aşkım” deyişinin yanında aşkı anlatışları! Hangi tasvir hangi betimleme hüznümü anlatmaya yeter bilememde Kaç harften kaç cümle kurabilirim Derdimi anlatmaya yetmez yirmi dokuz harften kurulu alfabe! Cihad Kök
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2011, 09:19:52 ÖS Gönderen: ^^Gսиεگگi๓.° »
|
|
|
|
|
Google Words: 29 Dosyasi, 29 Belgesi, 29 Programi, 29 Oyunlari, 29 Download, 29 Resimleri, 29 Hikayeleri, 29 Haberleri, 29 Indir,
29 Yükle, 29 Videosu, 29 Arsivi, 29 Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
29, Paylasim, Oyun, Torrent,29, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, 29, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, 29
|
Yükleniyor...
|