| Mart 16, 2009, 04:57:07 ÖS |
|
|
 |
|
|
1 Nisan'a dikkat edin
Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havaalanı'ında da işlerin aksamasına sebep olan Conficker solucanı, 1 Nisan'da ev kullanıcılarınıda vurabilir.
Geçtiğimiz günler Atatürk Havaalanı olmak üzere birçok havaalanında bilgisayar sistemlerinin durmasına sebep olan Conficker solucanın yeni bir versiyonu 1 Nisan'da tekrar aktif hale gelebilir.
Son yılların en büyük kabusu haline gelen Conficker internet üzerinden kendisini güncelleyerek çok daha güçlü hale geldi. Virüsün davranışlarını yakından inceleyen Computer Associates (CA) yetkilileri, Conficker'ın 1 Nisan günü büyük bir hareketlenme içine gireceğini iddia ediyorlar.
CA'nın açıklamasına göre virüsün güncellenen son sürümü yakalanmamak konusunda son derece başarılı. Windows'un güvenlik ayarlarını kendiliğinden düşürebilen Conficker, ayrıca sistem geri yükleme noktalarını ve Windows Defender'ı silebiliyor. Ayrıca sistemdeki güvenliği ilgilendiren tam 23 farklı servisi kapatabilen Conficker, 71 değişik güvenlik sitesi ve sistemine erişimi engelleyebiliyor.
Conficker.C olarak bilinen kabusun son sürümünün 1 Nisan tarihinde aktive olacağı tahmin ediliyor, fakat ne yapacağı henüz bilinmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 31, 2009, 01:40:35 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Hımmm Güzell Tam belik bır virüse benziyor güvenlik duvarlarımı kaparsam benım pc me girermi acaba :)))
Thankssss uyarın için SaFKaN ;)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 31, 2009, 09:22:50 ÖS |
|
SaFKaN
|
Rica ederim KaPTan6 ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2009, 03:41:22 ÖÖ |
|
Dark_AngeL
|
Uyardığın için teşekkürler SaFKaN
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 02, 2009, 06:28:19 ÖS |
|
SaFKaN
|
Rica ederim Dark_Angel :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: 1 Nisan'a dikkat edin Dosyasi, 1 Nisan'a dikkat edin Belgesi, 1 Nisan'a dikkat edin Programi, 1 Nisan'a dikkat edin Oyunlari, 1 Nisan'a dikkat edin Download, 1 Nisan'a dikkat edin Resimleri, 1 Nisan'a dikkat edin Hikayeleri, 1 Nisan'a dikkat edin Haberleri, 1 Nisan'a dikkat edin Indir,
1 Nisan'a dikkat edin Yükle, 1 Nisan'a dikkat edin Videosu, 1 Nisan'a dikkat edin Arsivi, 1 Nisan'a dikkat edin Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
1 Nisan'a dikkat edin , Paylasim, Oyun, Torrent,1 Nisan'a dikkat edin , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, 1 Nisan'a dikkat edin , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, 1 Nisan'a dikkat edin
|
Yükleniyor...
| | | | |